Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

SÚHRA

VKontakte
🚩Vedeli ste o tom, že súčasný hlavný hygienik Mgr. RNDr. MUDr. Ján Mikas, PhD. bol aj počas minulej vlády a vydával tieto nezákonné a protiústavné neopodstatnené opatrenia v marci 2020⁉️ 
🚩Vedeli ste o tom, že ÚVZ tiež vydával nezákonné a protiústavné neopodstatnené opatrenia aj za minulej vlády ⁉️
 
🚩Vedeli ste o tom, že už za minulej vlády ste si museli nasadiť náhubky, chodiť do štátnych karantén, že ste museli chodiť na testy (vieme veľmi dobre, že tie testy na 100% neboli a ani nie sú)⁉️
 
Takže koho chránia koaliční, opoziční podrazáci - zapredanci a ich poskokovia.... nás, alebo samých seba⁉️
 
V marci2020 vyšlo používanie náhubkoch v interiéroch a v doprave, 13.3.2020 vyšlo v platnosti od 16.3.2020 štátne karantény. V zápätí minulá vláda vydala uznesenie o použití vojakov do konca roka 2020‼️ V ostatnom pokračovala a pokračuje nová vláda po prevzatí žezla od minulej vlády...od 25.3.2020 náhubky v exteriéri, zvýšenie blokových pokút od 1.4.2020 za ktoré hlasovali aj Kotlebovci....a ďalšie veci proti občanom SR.
🚩Vyhlásenie Pellegriniho 15.3.2020:
Nosenie rúšok je povinné‼️‼️
Zatvoria sa preto všetky obchody, okrem potravín a lekární. Do mestskej hromadnej dopravy bude možné nastúpiť len s rúškom na tvári. Svoju prevádzku zastavia reštaurácie, bary, krčmy. Otvorené budú len obchody s potravinami, lekárne, drogérie, trafiky, čerpacie stanice, banky, pošta, prevádzky telefónnych operátorov, obchody s krmivom pre zvieratá a veterinárne kliniky.
Do povinnej 14-dňovej karantény pôjdu všetci Slováci, ktorí sa vrátia skupinovo zo zahraničia, izoláciu strávia v zariadeniach ministerstva vnútra v Gabčíkove či na Donovaloch.
 
🚩A až v lete Harabin kričal o tých štátnych karanténach a o ostatnom, a samozrejme, že z toho všetkého vynechal celú minulú vládu čo potvrdil, že sa navzájom chránia. V apríli som skoro všetkým politikom písal, aby nám občanom pomohli. Písal som aj Harabinovi, aby nám pomohol podať na ús ohľadom štátnych karantén. Do dnešného dňa žiadna odpoveď ‼️‼️ 
Oslovili sme Harabina, Mazureka, Uhrika, Druckera, Blahu, Fica, Chmelára a ďalších....
Vtedy tie štátne karantény riešil právnik z Košíc pán Molnár.... dávali sa dohromady občania na podanie ústavnej sťažnosti. Z niekoľko tisíc zostalo nás okolo 65 občanov. 
 
🚩Už chápete, že prečo nikto z nich nechce podávať na súdy, ale namiesto toho radia podávať iba neúčinné trestné oznámenia⁉️ Každé jedno trestné sa aj tak vráti, bez výsledku. Stačilo to dať na súd hoci by to skončilo neviem ako, ale hneď by to šlo na súd pre ľudské práva do Štrasburgu...a bolo by to. Poslanci mohli kľudne podávať na ús a predsa to neurobili, mohli predsa podávať na súdy a predsa to neurobili. Tak nakoniec si musíme sami pomôcť, ako vždy.
 
 
 
Kompletný zoznam usmernení a vyhlášok od samého začiatku:
 
Camillo

Súvisiace články

Najčítanejšie články

more
Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes