Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

Dobrá či zlá voľba ?

VKontakte
Všetci chcú už čím skôr vopred dohodnuté voľby medzi všetkými stranami či politických hnutí či novovznikajúcich strán a hnutí priživujúcich sa na nešťastí občanov.
 
O šéfovi Dobrej či zlej voľby už tu je článok " najslabší minister " ktorý dnes všetko možné kritizuje...a sám nič nevedel riadiť. 
 
Tak sa pozrime na tú Dobrú-zlú voľbu.
 
Už sa raz dal jeden článok o tomto a tiež tam figurujú prepojenie cez Sorosove osoby. Pri ktorom niektorí fanúšikovia veľmi ťažko chytajú po dychu.
 
Jednou veľmi známou je práve... ďalšia madam Katarína Cséfalvayová - treťosektorová. Získala v Olomouci štipendium Summer Young Leaders Institute ako jedna z dvoch Sorosovej Nadácie otvorenej.... spoločnosti. Mladá líderka“ už ako 25-ročná bola na Fakulte medzinárodných vzťahov Univerzity Komenského spoluriešiteľkou projektu „Postavenie imigrantov v SR“ (č. 2319211, MVP projekty). Bolo to v čase, keď o migračnej kríze na Slovensku a v Európe ešte nik nechyroval (iba ak tí, čo ju naplánovali).
Mladí angažovaní lídri obsadzujú kľúčové pozície na ovplyvňovanie verejnej mienky v spoločnosti – okrem médií i na akademickej pôde. Odtiaľ môžu najintenzívnejšie vplývať na študentov a postoje mladej generácie, ktorá má globálne zmeny uskutočniť. Vstúpila do strany Sieť a tá strana sa spojila so stranou Smer. 
Po “roztrhaní siete“ prešla ako novozvolená poslankyňa parlamentu do Most-Híd. 
Cséfalvayová vyzývala na vypovedanie ruských diplomatov zo Slovenska ako reakciu na prípad Skripaľovcov. Dokonca kvôli tomu zvolala zasadnutie parlamentného výboru – to v čase, keď vysvitlo, že „smrteľne“ otrávení“ Skripaľovci sa zázračne uzdravujú a Británia začala kauzu z dôvodu totálnej amnézie dôkazov zametať pod koberec. Je známe, že antiruské, antislovanské postoje vedia pohladiť srdce „filantropovi“ Sorosovi, ktorého nadácia bola pri štarte budúcej liberalistickej bojovníčky na politickom poli.
Cséfalvayová je len jednou z mnohých tretím sektorom vyškolených protislovenských, protislovanských skautiek, presadzujúcich vízie globalistov...A nakoniec zložili nový tým práve s Druckerom.............
 
Ďalším známym je bývalý minister obrany od Dzurindu ....Mgr. Martin Fedor, MEconSc a taktiež bývalý člen strany Sieť, Most-Híd. Pracoval aj v medzinárodnom republikánskom inštitúte (IRI) na programe budovania demokracie a demokratických inštitúcií na Slovensku..... veď vieme akú to demokraciu myslia. A čo za čias Dzurindu dokázalo ministerstvo obrany....                               
 
Šéf tejto pofidernej strany bol aj najslabší minister aký kedy bol od Fica...keby len on ... však?
Neviem či si ešte spomínate v čase, keď ešte minister vnútra Tomáš Drucker šéfoval Slovenskej pošte. Totiž zákazku dostala firma jeho spolužiaka Vladimíra Kušnírika. Na toho navyše Drucker omylom prepísal svoj dom. Chápete...omylom prepísať na niekoho dom ⁉️
Zakázku dostala Kušníriková firma KP Solutions v roku 2013. Zmluva za 60-tisíc eur zaväzovala firmu dodať analýzu projektu elektronickej peňaženky obyvateľstva, ktorej vývoj vtedy pošta ešte len plánovala. Chápete... že ešte len plánovala ⁉️Firma KP Solutions vznikla v roku 2008 a ako uvádzala na svojom webe, zaoberá sa „poradenstvom, distribúciou a predajom softvérových produktov renomovaných firiem". Telekomunikačným softvérom sa začala zaoberať v roku 2012. Čo bolo záhadou, tak na konkrétnych ľudí na svojej stránke kontakt nemá, rovnako ani žiadne čísla.
 
Ďalšou kauzou Tomáška bola jeho odevná firma REMPO, vtedy bol len tri týždne ministrom. Táto jeho firma znova obliekla železničiarov, a čo bolo na tom tak zaujímavé? Súťaží iba sama a zarába milióny. 
Firma Rempo medzi rokmi 2015 a 2018 svoje tržby takmer zvojnásobila na viac ako 17 miliónov eur a vlani zvýšila zisk viac ako štvornásobne - na 950-tisíc eur. Vtedy firma na posledné týždne dostala zákazky za viac ako 10 miliónov eur‼️
Poslednou zákazkou vtedy z čias jeho pôsobenia je tá pre slovenské železnice. Tie zverejnili päť zmlúv, z ktorých vyplýva, že od Rempa kúpia oblečenie za 4,3 milióna eur. O túto zákazku sa uchádzala len jediná firma - Rempo.
Darilo sa mu aj pre ministerstvo zdravotníctva, kde mal zabezpečiť nové bundy, vesty a nohavice pre zdravotníckych záchranárov. Oblečenie malo stáť takmer 700-tisíc eur a zabezpečils ho spoločnosť Tomášikova spoločnosť Rempo! 
Keby som to mal veľmi zjednodušiť, tak poviem, že Drucker ako minister zdravotníctva nechal zarobiť Rempo a Dvoreckú a Dvorecká nechala zarobiť Druckerovú," 
 
Aby toho nebolo málo, tak prepukla kauza nákupu CT. 
 
Ďalšou jeho kauzou bola kúpa pozemkov práve v Matovičovej Trnave...Pozemková kauza manželky bývalého ministra vnútra siaha na Slovenský pozemkový fond. Parcely, ktoré v Trnave a jej okolí získala Lucia Druckerová, vydal štát cez pochybné reštitúcie podnikateľom, s ktorými ona teraz podniká. Prevod pozemkov pripomína kauzu Veľký Slavkov, veľkú kauzu HZDS pre ktorú v minulosti takmer padla prvá vláda Roberta Fica. Zhodou okolností sa aj teraz ukázali ľudia blízki HZDS. V Druckerovej prípade bola pri reštitúciách kľúčovou postavou dcéra bývalého ministra pôdohospodárstva za HZDS Petra Baca – Katarína Raganová.
 
A na rad došiel ďalší agent z TT samotný Igor a Tomáško mu predal tie sporné pozemky 
v celkovej výmere 78 413 m2.....
 
Ďalší člen tejto strany je samotný podpredseda a starosta Becík (momentálne prešiel k Pellegrinimu a už nie je v tejto strane). Tento človek sa chcel s nami stretnúť a nahnať si predvolebné body na náš úkor. Klamal nám, že už nie je v tejto strane! Tvrdí, že nepodporuje testovanie. No lenže pravda je iná. Viete aká? To testovanie síce ako samotná obec nevykonáva, ale už súkromná firma SWOT s.r.o.  A dokonca nakúpil škodlivé náhubky ( respirátory ) pre starých ľudí… no ešte si overíme, ako to je s testovaním v jeho škole, pretože na webe obce sa píše o testovaní! Pritom tento starosta je eurohujer. Snažil sa nás presvedčiť, že nie je v žiadnej strane....no nakoniec samozrejme tiež klamal. Žeby si chcel spraviť meno? Presne robí to čo ostatní, hraje na city pred voľbami....ale až takto!? Je za eú a podobne.....
 
 marec 2021
S pozdravom OZ Dôstojnosť Slovenska
 
Ľudová Vlada bez politických strán a bez politikov súčasných či novodobých.
 
 
 

Súvisiace články

Najčítanejšie články

more
Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes