Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

Špecialista

VKontakte
Advokát a bývalý minister Daniel Lipšic kandidát na pozíciu špeciálneho prokurátora‼️
Lipšica navrhne na funkciu Právnická fakulta Univerzity Komenského. Zaujímavé však? To je tá Univerzita, ktorá pred pár rokmi robila posedenie s občanmi po celom Slovensku a hovorila o eú. Robili takzvaný výskum, aby odhalili v čom sú občania nespokojní voči eú a každému vtedy dávala 20€ kto prišiel. Kto ich asi financoval a aký to malo cieľ ⁉️ A zrazu zvýšené reklamy ohľadom eú.....
 
Pár slov o minulosti:
Pred časom vyšetrovateľ NAKA doručil podľa medializovaných informácií obvinenie Danielovi Lipšicovi a Gáborovi Grendelovi. Časť skutkov, za ktoré je Lipšic trestne stíhaný sa týka aj jeho výrokov, ktoré predniesol v novembri 2014 a v ktorých hrubo napadol investičnú skupinu Penta. 
 
Dnes Lipšic kričí, že za jeho obvinením zo strany NAKA je snaha o kriminalizáciu vtedajšiej opozície. Lipšicovi asi nič iné nezostáva, pretože držať sa merita veci a priznať, že jeho útok voči Pente bol politicky motivovaný a že sa pri ňom buď dopustil vedomej manipulácie, alebo si jednoducho neoveril všetky informácie, nepatrí do Lipšicovej mentálnej výbavy. Lipšic je známy aj iným výrokom: 
„Padni komu padni." 
Aj ten sa nikdy nevzťahuje voči nemu a jeho spolupracovníkom, ale len voči tým, ktorých si Lipšic vyberá ako terče svojich útokov.Nuž čo, každý sa má právo brániť spôsobom, akým uzná za vhodné a v čase, ktorý uzná za vhodný....
 
Neviem či si ešte pamätáte, keď bol obvinený...
 
Dňa 16.10.2012 bolo začaté trestné stíhanie voči Danielovi Lipšicovi vo veci zločinu zneužívania právomoci verejného činiteľa podľa § 326 ods. 1 písm. a) ods. 2 písm. a) Trestného zákona a zločinu ohrozovania obchodného, bankového, poštového, telekomunikačného a daňového tajomstva podľa § 264 ods. 1, ods. 2 písm. c) Trestného zákona. Následne bolo dňa 13.10.2016 – teda po viac ako štyroch! rokoch Danielovi Lipšicovi vznesené obvinenie. Po vykonanom dokazovaní bolo obvinenie Lipšica po právnej stránke rozsiahlejšie, než uznesenie o začatí trestného stíhania „vo veci“.
 
JUDr. Daniel Lipšic bol obvinený:
 
V bode 1 – pre zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa podľa § 326 ods. 1 písm. a) ods. 2 písm. a) Trestného zákona v súbehu so zločinom ohrozovania obchodného, bankového, poštového, telekomunikačného a daňového tajomstva podľa § 264 ods. 1, ods. 2 písm. c) Trestného zákona spáchaného formou spolupáchateľstva podľa § 20 Trestného zákona,
 
V bode 2. – pre prečin poškodzovania cudzích práv podľa § 375 ods. 1 písm. a) Trestného poriadku a prečin ohovárania podľa § 373 ods. 1, ods. 2 písm. c) Trestného zákona s poukazom na § 122 ods. 2 písm. a), písm. b) Trestného zákona.
 
Napriek množstvu vykonaných dôkazov svedčiacich v neprospech Lipšica, prokurátorka Krajskej prokuratúry Bratislava JUDr. Beáta Vítková uznesením zo dňa 16.7.2019! viac ako sedem rokov po prijatí trestného oznámenia trestné stíhanie obvineného Daniela Lipšica zastavila. Na veci nič nezmenila ani sťažnosť Mariána Kočnera proti tomuto uzneseniu, pretože bola uznesením prokurátora Generálnej prokuratúry SR JUDr. Jaroslava Kozolku, LLM, MBA zo dňa 24.10.2019 zamietnutá.
 
Teda v čase, kedy Marián Kočner bol väzobne stíhaný a bolo by zrejme nepatričné, aby ctihodný občan Lipšic bol stíhaný kvôli človeku podozrivému z objednania vraždy.
 
A jeho nevera … s Pentou😉
Skutočne je groteskné počúvať Lipšica, kde sa zamýšľa, „kto vlastne reálne v tomto štáte má moc, či to sú finančné skupiny a biele goliere, alebo volení zástupcovia ľudí“. Pri čom naráža na Pentu a aj na informácie v kauze „Gorila“ a vyhrážal sa odňatím bankovej licencie Privat banke, ktorá patrí do portfólia Penty. Samozrejme, že Lipšic netušil, že o pár rokov neskôr bude práve on žoldnierom tejto finančnej skupiny. Možno to však tušil pán Haščák, riadiac sa príslovím: „Priateľa si drž blízko pri tele, nepriateľa ešte bližšie“.
 
Alebo takzvaná autonehoda na prechode....
To sú len pár vecí z jeho minulosti.....
 
No ale ak si pozriete článok v tejto skupine o novom šéfovi GP, tak si dôkladne pozrite, že kto zaň hlasoval‼️ Kuffovi sa z časti splnil sen, a zbytok opozície tohto bývalého tajomníka od Lipšica ho podporila. Všetko je v článku o novom šéfovi GP. 
Takže akú hru hrá aj tá opozícia, keď podporujú takýchto ľudí❓ 
Vždy hľadajte súvislosti a nie reči od nich na pódiách, alebo na fb. Pretože vtedy sa za tým niečo skrýva. Ako príklad, keď hodili do éteru, že Pellegrini hlasoval za to a v pozadí sa menila legislatíva o slobode slova.
 
Camillo

Súvisiace články

Najčítanejšie články

more
Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes