Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

Koncept (Agenda) „Jedno zdravie“!!
Featured

Koncept (Agenda) „Jedno zdravie“!!

VKontakte

mojich predchádzajúcich článkoch som sa zaoberal globálnou vojnou proti farmárom, organizáciami, ktoré presadzujú Great Food Reset, taktikou používanou na presadzovanie týchto zmien verejnosti, prebiehajúcimi projektmi na odstránenie vášho prístupu k zdravým, čerstvým potravinám z farmy a génové terapie mRNA, RNA a DNA vstupujúce do našej ponuky potravín - tu

Je pre „Jedno zdravie“ potrebná zmluva WHO? Dlho zavedené v EÚ !!

Európska komisia robí zdravie globalistickým namiesto individuálneho s konceptom „Jedno zdravie“.

One Health for Great Reset so 4 medzinárodnými organizáciami: WHO, FAO, OIE a UNEP

V dnešnej časti sa pozrieme na agendu Jedno zdravie a na to, ako hrozí zničením slobody potravín aj slobody medicíny. 

Termín „Jedno zdravie“ bol vytvorený po prvom prepuknutí SARS na začiatku 21. storočia, aby odrážal nebezpečenstvo nových chorôb vznikajúcich pri kontakte medzi ľuďmi a zvieratami. Vzťahuje sa na myšlienku, že verejné zdravie nie je len o vašom zdraví, ale aj o zdraví zvierat a „planetárnom“ zdraví. Je zarámovaný v jazyku navrhnutom tak, aby znelo príťažlivo a holisticky. Je v ňom zakomponovaný predpoklad, že keďže je v stávke zdravie planéty, musí existovať globálny riadiaci orgán s kontrolou nad všetkými rastlinami, zvieratami a ľudskými bytosťami, ktorý bude strážiť toto „jedno zdravie“ a „ udržateľne vyvážiť zdravie ľudí“. zvieratá a ekosystémy“, s rovnosťou medzi uprednostňovaním zvierat, životného prostredia a vášho osobného zdravia. 

S prosbou. Financujeme sa výlučne prostredníctvom vašich darov. Veľká vďaka

DAROM ZAISŤUJETE NAŠU NEZÁVISLOSŤ!

Neziskový sektor: SLSP Názov účtu: Dôstojnosť Slovenska

Koncept One Health má neuveriteľne nebezpečné dôsledky, ktoré by mali byť zrejmé, keď zvážite, kto ho presadzuje: WHO, Svetová banka, Bill Gates, Rockefellerova nadácia, NIH, CDC, USDA, FDA, EÚ a každý ďalší vinník Covidu. môže myslieť. 

Zahŕňa chorý zvrat v prísloví „Nech je vaše jedlo vaším liekom“ – plány lekárov písať recepty na potraviny – čo znie dobre, kým si neuvedomíte, že recepty budú založené nielen na tom, čo je pre vás dobré, ale aj na tom, čo lekárske zariadenie rozhodne, že by to bolo prospešné pre planétu. Premýšľajte o tom, čo elity aktívne vylučujú z ponuky potravín, ako aj o látkach susediacich s potravinami, ktoré pridávajú. Zvážte vymývanie mozgov väčšiny lekárov počas Covidu a ich odmietnutie odporučiť základné zdravotné doplnky, slnečné žiarenie, vitamín D alebo účinnú včasnú liečbu, namiesto toho ponechajú svojich pacientov napospas remdesiviru, ventilátorom a injekciám mRNA. Ak sa vám nepáči myšlienka na kriketovú múčku a recepty na očkovací šalát, táto agenda by vám mala zdvihnúť obočie.

Vyvoláva to tiež znepokojujúce strašidlo, že zdravotná starostlivosť je prideľovaná alebo odopieraná na základe toho, že vaše zdravotné potreby prevažujú nad potrebami životného prostredia. Keď vezmete do úvahy explicitné malthusovské presvedčenie globalistov, takáto myšlienka nesie nevýslovné riziko. Manažéri spoločnosti jasne veria , že ekosystémom planéty by prospelo zníženie počtu roľníkov, a táto nová paradigma zdravia im umožňuje zohľadniť túto dogmu pri rozhodovaní o tom, či si zaslúžite život zachraňujúcu starostlivosť, právo odmietnuť očkovanie, právo na skutočnú, prirodzenú stravu, či život vôbec. 

V Kanade sa počet roľníkov už pomerne efektívne znižuje. Len v Quebecu viac ako 6,1 percenta úmrtí v roku 2022 pochádzalo z vládneho programu eutanázie s názvom Medical Assistance in Dying (MAID). Eutanázia je šiestou najčastejšou príčinou smrti v Kanade; ročne si vyžiada takmer toľko životov ako Covid údajne v roku 2020. Kanada má v pláne rozšíriť program tak, aby umožnil mladistvým mladším ako osemnásť rokov a duševne chorým osobám súhlasiť so smrťou za asistencie lekára. Zdravotne postihnutí a chudobní Kanaďania hlásia, že im bola odopretá potrebná lekárska starostlivosť, ale namiesto toho im bola ponúknutá samovražda – vrátane paralympioničky a veteránky Christine Gauthier , ktorá požiadala o zdvihnutie na invalidnom vozíku, ale namiesto toho jej ponúkli smrť.

Okrem lekárskej starostlivosti je ťažké si predstaviť akýkoľvek aspekt vášho života, ktorý by nespadal pod rámec jediného zdravotného rámca. Ak sa má zdravie zvierat, ľudí a životné prostredie posudzovať rovnako , agenda ďaleko presahuje rámec lekárskej ordinácie. Kde žijete, kde môžete cestovať, čo nakupujete, ako môžete míňať svoje peniaze a čo môžete jesť, to všetko by spadalo pod tento totalitný systém biologickej bezpečnosti.

Zamyslite sa nad tým v kombinácii s digitálnymi menami centrálnej banky alebo CBDC, systémom, ktorý sa už zavádza v iných krajinách a plánuje sa spustiť tu v Spojených štátoch. V rámci tohto systému sú všetky peniaze digitálne a centrálne riadené. Federálna vláda môže naprogramovať vaše peniaze tak, aby ste ich mohli minúť iba na schválené položky. Váš recept na potraviny v podobe prášku z hmyzu a zeleniny s mRNA sa môže stať povinným, pokiaľ ste si už nezaviedli alternatívnu zásobu potravín s možnosťou platiť v nezávislej mene.

Iste, toto všetko ešte nebolo spustené. Ale ak nás Covid niečo naučil, je to to, že rámec pre náš útlak je vytvorený skôr, ako je nariadený. Prečo financovať experimenty s mRNA v hlávkovom šaláte a mlieku na génovú terapiu, ak nemáte v úmysle použiť jedlo ako prostriedok na genetickú manipuláciu más? Prečo sledovať nákupy potravín so stanoveným cieľom znížiť spotrebu červeného mäsa, mliečnych výrobkov, rýb a vajec, pokiaľ neplánujete kontrolovať, čo ľudia kupujú? A čo nahradí tieto zdravé proteíny – GMO sójové hamburgery? Vojenský plastový odpadový proteínový prášok? Hmyz? Bioinžinierstvo na sledovanie spór, aby manažéri spoločnosti presne vedeli, čo roľníci jedia? 

Berte to všetko v kontexte represií voči farmárom na celom svete, vrátane tu v Spojených štátoch, potom započítajte do vznikajúcej siete kontroly biologickej bezpečnosti One Health spojenej s digitálnymi menami centrálnej banky, skóre sociálneho kreditu a osobné uhlíkové stopy a ukazuje sa úplný obraz: riadená demolácia súčasného zásobovania potravinami a slobody, ako ich poznáme, s cieľom nahradiť ich globálnym, centralizovaným, plne kontrolovaným a prísne kontrolovaným systémom, kde sa roľníci živia priemyselne spracovanými takzvanými potravinami, v ktorých vaša lekárska starostlivosť je založená na tom, čo malthusiánci tvrdia, že je dobré pre planétu, pričom ako ospravedlnenie používajú klimatické zmeny a zdravie planéty.

Ak vám záleží na lekárskej slobode, už teraz musíte vidieť, že sloboda jedla a lekárska sloboda sú dve strany tej istej mince, a ak nebudeme obe chrániť, prídeme o všetko. Diéta, injekcie a príkazy: musíme odmietnuť ich plány na všetky tri.

Čo s tým teda môžeme urobiť?

Dobrou správou je, že môžeme urobiť veľa vecí. Naše možnosti preskúmame v mojom ďalšom článku.

Tento koncept bol prijatý aj na WHA 77, ktoré sa konalo od 27.5. do 1.6. 2024 v návrhu od EÚ prijatom ešte 7. - 8. mája 2024 v Rade Eú s podporou Vlády SR pod názvom Antibakteriálna rezistencia. Po prijatí na WHA 77, dňa 21.6.2024 to oficiálne schválili v Rade Eú ale aj s očkovaním !!! V EP bolo hlasovanie na deň detí 1.6.2023 a všetci slovenskí europoslanci to podporili vlastným hlasovaním !!!

O tom celom v nasledujúcom článku !!

Publikované pod medzinárodnou licenciou Creative Commons Attribution 4.0

Petícia za vyhlásenie referenda

 Chceš žiť v takomto svete? MY nie!! Tak sa pridaj .... Vystúpme z EÚ, z NATO, proti WHO ...... 
Podporte Referendum proti povinnému očkovaniu, proti digitálnym očkovacím preukazom, proti ratifikácii pandemickej zmluvy s WHO, výstup z EÚ, z NATO a vyhlásiť SR za neutrálny štát : TU Klikni - Stiahni, podpíš, odošliVieme prečo to robíme. Vieme čo schválili v Bruseli. Vieme čo je tá pandemická zmluva s WHO a ďalšie veci, o ktorých informujeme iba jediní z celého Slovenska! Vieme kto všetko o tom vedel a vie..... .

S prosbou. Financujeme sa výlučne prostredníctvom vašich darov. Veľká vďaka

DAROM ZAISŤUJETE NAŠU NEZÁVISLOSŤ!

Neziskový sektor: SLSP Názov účtu: Dôstojnosť Slovenska

Všetky práva vyhradené © OZ Dôstojnosť Slovenska.

 

 

 

 

 

Najčítanejšie články

more
Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes