Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

10.3.2022 EMA o kontaminácii DNA – Verte nám: Nie je to relevantné, dôkazy nie sú potrebné

10.3.2022 EMA o kontaminácii DNA – Verte nám: Nie je to relevantné, dôkazy nie sú potrebné

VKontakte

 Európske úrady pre lieky sa zjavne dohodli na taktike pozastavenia, pokiaľ ide o kontamináciu DNA vo vakcínach modRNA. Zistené koncentrácie DNA sú približne 100-krát vyššie ako limitná hodnota. Okamžité zastavenie predaja je nevyhnutné. Potom sú potrebné ďalšie vyšetrenia. Je pravdepodobné, že dôjde k oživeniu zodpovednosti výrobcov. Ale Vláda SR naďalej podporuje očkovanie hoci tvrdili pred voľbami, že sa očkovanie zastaví !! 100 % volebný podvod !!

Na konci decembra som (HJK) zistil, že EMA už od 1. decembra 2023 rozšírila sekciu FAQ o tému nečistôt DNA v modRNA vakcínach . Zjavne sa tieto vyhlásenia nebrali do úvahy, aspoň na nemecky hovoriacej scéne kritiky.

Zlomy v logike, všeobecné tvrdenia a chýbajúce odkazy na odpovede na často kladené otázky ma (HJK) viedli k zostaveniu zoznamu 32 otázok - PDF 1.), na ktoré následne odpovedali poslanci Európskeho parlamentu Zimniok (AfD, D), Kuhs (AfD , D) a de Graeff (FvD, NL) boli adresované EMA.

Nižšie diskutujeme o kľúčových aspektoch odpovede EMA PDF 2.) na tieto otázky.

Petícia za vyhlásenie referenda

 Chceš žiť v takomto svete? MY nie!! Tak sa pridaj .... Vystúpme z EÚ, z NATO, proti WHO ...... 
Podporte Referendum proti povinnému očkovaniu, proti digitálnym očkovacím preukazom, proti ratifikácii pandemickej zmluvy s WHO, výstup z EÚ, z NATO a vyhlásiť SR za neutrálny štát : TU Klikni - Stiahni, podpíš, odošliVieme prečo to robíme. Vieme čo schválili v Bruseli. Vieme čo je tá pandemická zmluva s WHO a ďalšie veci, o ktorých informujeme iba jediní z celého Slovenska! Vieme kto všetko o tom vedel a vie..... .

S prosbou. Financujeme sa výlučne prostredníctvom vašich darov. Veľká vďaka

DAROM ZAISŤUJETE NAŠU NEZÁVISLOSŤ!

Neziskový sektor: SLSP Názov účtu: Dôstojnosť Slovenska

Všetky práva vyhradené © OZ Dôstojnosť Slovenska.

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie články

more
Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes